Anmeldelse af “Kom og stav med os – ABC”…

14-01-2015

Sjovforbørn.dk har testet og anmeldt “Kom og stav med os –ABC”. Vi jubler og siger tusind tak for de fine ord!

Læs anmeldelsen her:

LEG og LÆRING: SHUFFFLEbook

SHUFFLEbook er et fantastiske kortkoncept, der indbyder til leg og læring på en hel unik og enkel vis. De første SHUFFLEbooks har fokuseret på henholdsvis sang, leg og kreativitet. Nu er SHUFFLEbook på banen igen, og denne gang handler det om, at lære bogstaverne at kende.

I ”SHUFFLEbook: Kom og stav med os – ABC” finder du 26 laminerede, tykke alfabetkort. På den ene side er bogstavet afbilledet ganske enkelt – stort – og i henholdsvis rød eller blå alt efter vokal eller konsonant. På kortets anden side findes en sjov og iøjnefaldende illustration, der har sammenhæng til det medfølgende vers/rim, hvor kortets bogstav er i fokus – og også fremhæves grafisk.

Ideen er, at den voksne læser vers og rim højt. Udover de 26 bogstavkort medfølger et kort, hvor hele alfabetet er afbilledet og endnu et kort, med forslag til seks nemme aktiviteter og lege, der kan laves med udgangspunkt i kortene.
Det er især disse aktiviteter, der gør SHUFFLEbook sjovt at være sammen om, og som samtidig bibringer barnet en masse læring. Derfor kunne man med fordel have foreslået endnu nogle tips og ideer, til aktiviteter der tager afsæt i sproglege og anden form for sproglig opmærksomhed.
Netop disse enkle lege gør, at kortenes værdi udnyttes optimalt. Men jeg er ikke i tvivl om, at børn og voksne selv vil afsøge nye muligheder og afprøve sjove måder at bruge kortene på undervejs.

SHUFFLEbook er nemlig alletiders herlig underholdning, samtidig med det understøtter den sproglige udvikling.
Introduktionen til hele konceptet i ”SHUFFLEbook: Kom og stav med os – ABC” findes på kort nr. 29, der er en vejledning udi brugen af systemet.

”SHUFFLEbook: Kom og stav med os – ABC” er et flot og veludført produkt til børnefamilien, der gerne vil kombinere leg og læring på en attraktiv måde.
Med kortene i hånden bliver barnet ekstra opmærksom på de enkelte bogstaver, og jeg ser for mig mange muligheder for at bruge kortene på endnu flere kreative måder. Alt i alt stor ros til SHUFFLEbook!

www.sjovforbørn.dk

Glædelig jul og godt nytår…

23-12-2014

SHUFFLEbook ønsker jer alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår… vi kvitterer med en klassiker: På loftet sidder nissen… som selvfølgelig er med i ‘Kom og syng med os – Jul’. Klik, print og tag os med omkring juletræet. På gensyn i 2015!

Julelevering…

18-12-2014

Mangler du en julegave og er i tvivl om hvad du skal købe, så er SHUFFLEbook den perfekte gave… Leg og læring til børn i alderen 0-12 år! Skynd dig, sidste frist for bestilling i vores webshop er i morgen fredag den 19. december kl. 12:00, så pakkerne kan nå sikkert frem inden juleaften!