Kvalitet og sikkerhed?
Hos SHUFFLEbook prioritere vi kvalitet og sikkerhed højt. Derfor er de bokse der henvender sig til børn under 3 år, bredere i ryggen og kortene produceret i en kraftigere kvalitet, end resten af titlerne. Det skyldes vores krav til optimal sikkerhed for små pilfingre. Generelt for alle bokse er, at titlerne er udført i kraftig og langtidsholdbar kvalitet. SHUFFLEbook overholder EU´s standard: EN 71 for sikkerheden af bøger/legetøj til børn. Materialet er miljøvenligt, CE-mærket og trykt med sojafarve.

 

Størrelsen på en SHUFFLEbook?
SHUFFLEbook boksen måler: 162 x 112,5 x 62 mm (fra 0-3 år) og 162 x 112,5 x 48 mm. Kortene måler 105 x 155 mm

 

Bestilling?
Du kan købe SHUFFLEbook her på siden – gå blot til webshoppen. Når du har afsluttet din bestilling, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på den mailadresse, du har oplyst. Modtager du ikke en ordrebekræftelse, kan det skyldes at kvitteringen havner i dit spamfilter, så tjek først der eller send os en mail: kontakt@shufflebook.dk .

 

Leveringstid?
Hurtigst muligt og indenfor 3-4 hverdage. Ønsker du en bestemt leveringsdato er du velkommen til at skrive det under “kommentar”.
Er den ønskede SHUFFLEbook i restordre, kan du vælge at modtage en besked på mail når titlen igen er på lager.

 

Betaling?
Du kan betale din SHUFFLEbook, med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB og American Express.

 

Sikkerhed?
Ja, det er helt sikkert at handle hos SHUFFLEbook. Betaling med kort foregår via en sikret side. Det er kun PBS der har adgang til dataerne vedr. betalingen. Hverken SHUFFLEbook eller andre har mulighed for at se de data der udveksles.

 

Returret?
Du har altid 14 dages fuld returret. Det eneste krav er at forseglingen på boksen ikke er brudt. Ved returnering betaler du selv for forsendelsesomkostningerne. Hvis der er fejl på din SHUFFLEbook kontakt os på kontakt@shufflebook.dk. Du vil selvfølgelig modtage en ny eller få refunderet dine køb samt retur omkostningerne.

 

Copyright?
Al billede- og tekst materiale på www.shufflebook.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.

 

Privatpolitik

For at handle hos shufflebook.dk skal du oplyse dit navn, adresse, e-mail og mobilnr. Vi bruger kun dette i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på e-mail, når din ordre er sendt.

·         Vi vil aldrig videregive eller sælge dine informationer til tredjepart eller dele dine data andetsteds.

·         Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

·         Vi gemmer kun dit navn, adresse, e-mail og mobilnr. i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

SHUFFLEbook ApS er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig. Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til vores kundeservice. Du finder vores kontaktoplysninger her:

SHUFFLEbook ApS
Mail: kontakt@shufflebook.dk
CVR-nr.: 32 66 67 95

 

Fandt du ikke svaret på alle dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@shufflebook.dk