SHUFFLEbook er et lille børnebogsforlag. En SHUFFLEbook er ikke en helt almindelig bog, men derimod sjov, hygge og nærvær samlet i en boks. Leg og læring til børn i alderen 0-12 år.

SHUFFLEbook blev lanceret i Danmark i november 2010, og vi var de første på det danske marked med dette koncept ”en bog på boks.” Vi har foreløbig udgivet otte titler.

I stedet for at have faste sider som en almindelig bog, er SHUFFLEbook en fin, lille boks fyldt med farverige kort. Hver titel indeholder 29 kort, som byder op til sang, kreativitet og fordybelse. På forsiden af kortet er der en fin illustration og på bagsiden en tekst, som omhandler illustrationen. De løse kort giver en helt anden frihed til leg og læring end en traditionel bog.

Format og indhold både inspirerer og udfordrer, samtidig med at det er nemt for barnet at holde fokus og koncentrere sig. Når først et kort er valgt, kan resten lægges væk, og barnet vil ikke være så nysgerrig på at “bladre videre” til næste side, som med en traditionel bog.

Kortene er trykt i en kraftig og holdbar kvalitet, der kan holde i mange år og gå i arv til mindre søskende. SHUFFLEbook bruges i institutioner rundt om i landet, og er et godt og stimulerende værktøj at benytte i større børnegrupper fx i en rundkreds, hvor børnene på skift trækker et kort.

SHUFFLEbook tager hele familien med på en spændende opdagelsesrejse med læring, samarbejde og leg i fokus. Med SHUFFLEbook er det kun fantasien, der sætter grænser.

Rigtig god fornøjelse!