Weekend med tal og tegning …

posted in: Nyheder | 0

Har I brug for en lille pause fra iPads og mobiler og trænger til lidt hygge og nærvær med børnene – så er vores to bøger ‘Tegn med tal’ lige sagen … SHUFFLEbook ser frem til en weekend med fokus på fordybelse, kreativitet og læring.

Tegn med tal er “BrainSnack” til børn i alderen 5-12 år. En sjov og lærerig måde at lære at tegne sjove og flotte dyr eller ansigter med hjælp fra tallene 0-9. SHUFFLEbook viser tal for tal og streg for streg – hvordan dyrene/ansigterne bliver til.

De to bokse indeholder hver 29 inspirerende tegnekort, hvor børnene lærer at tegne ved at lege med tallene 0-9, hvor de fx vender tallene på hovedet, dreje dem osv. Vælg et kort og læg det på bordet og tag et papir og tegn evt. den stiplede hjælpelinie op med blyant, som der er vist på kortet, så er det lettere at placere tallene rigtigt, og tegn derefter det tal, som står øverst i første billede og forsæt til det næste.

Forsiden på kortet viser, hvordan det endelige resultat kan se ud, men husk fantasien har ingen grænser, så det er helt op til børnene selv at lege videre med tegningen efter humør og evne. Når først teknikken er på plads, er det sjovt at eksperimentere med at lave egne dyr eller ansigter. Se mere her!

Rigtig god weekend 

Tegn med tal - Ansigter